Peter-Tjalling Siertsema liittyy F-Pro-ryhmään!

F-Pro saa jälleen lisävahvistusta, kun Peter-Tjalling Siertsema liittyy F-Pro-ryhmään vastuualueenaan mekaniikan myynti ja tekninen tuki.

Peterin yli 15 vuoden kokemus kattaa laajasti niin myynnin, suunnittelun kuin teknisen osaamisen tarpeet. Peter oli yksi ensimmäisistä työntekijöistä Prolyten myyntitiimissä. Prolyte on maailman markkinajohtaja alumiinisissa lavarakenteissa.

– Peterin erittäin laajalle ulottuva osaaminen on harvinaista. Hän kykenee tarjoamaan innovatiivisia ja nykyaikaisia ratkaisuja ammattilaisille, joiden erityistarpeet tulee ratkaista mutkattomasti ja kokonaisvaltaisesti, toteaa F-Pro osaston myyntijohtaja Jussi Aalto.

– Although I have been working with F-Musiikki since 2019 only, I believe our cooperation is something very special. Being able to keep supporting the Finnish market with the most professional solutions, together with the guys at F-Musiikki, is something I am really looking forward to. Offering support to the vast group of existing customers and hoping to inspire new companies to experience the professional solutions we offer, I trust we have a great future together, says Peter-Tjalling Siertsema.

Peterillä on kokemusta F-Musiikin kanssa työskentelystä jo vuodesta 2019. Peter kuvailee yhteistyötä erityiseksi ja ammattitaitoisten ratkaisujen löytämisen koko markkinalle tärkeäksi. Hän uskoo hyvään tulevaisuuteen niin olemassa olevien asiakkaiden, kuin uusien yritysten kanssa.

Peterin tavoitat sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Peter-Tjalling Siertsema
peter@f-musiikki.fi

+31 6 15 96 99 47