Roland V-1HD+ HD-videomikseri

Kytke, yhdistä ja striimaa kuin ammattilainen

V-1HD+ on paras kompakti A/V-kytkentäratkaisu tosissaan visuaalisia tarinoita kertoville. Paranna luovan tuotannon prosessiasi monipuolisella I/O:lla, tutulla käyttöliittymällä, laajalla ohjauksella sekä tärkeillä monitorointityökaluilla, jotka auttavat sinua pitämään sisältösi upean näköisenä ja täydellisen kuuloisena. V-1HD+:n ylivoimainen toimivuus on sitä mitä haluat ja sen luotettavuus, jota nykyaikaiset tuotannot edellyttävät, on se mitä vaadit – sen lisäksi saat Rolandin tuen ja koulutusresurssit.


Koe plussan edut – päivitä tuotantosi V-1HD+:aan tänään!

  • Ammattitason HD-miksausratkaisu livetapahtumiin, livestriimeihin tai kumpaankin samaan aikaan
  • Itsenäinen yhden operaattorin videomikseri sekä 14 kanavan audiomikseri
  • Kompakti ja kannettava, nopea käyttöönotto
  • Tuttu käyttöliittymä, joka on nopea oppia ja helppo käyttää
  • Teknologia-avusteinen automaattinen videokytkentöjen vaihto
  • Neljän kerroksen efekti- ja avainnusprosessori, jonka avulla vangitset yleisösi lisäämällä grafiikkaa, tekstejä sekä sosiaalisen median elementtejä.
  • Pro audio I/O, legendaarinen Roland-äänenlaatu
  • Kahdeksan muistipaikkaa visuaalisille asetuksille

 


Sano hyvästit kikkailuille työnkulussa

Vaikka monet videomikserit lupaavat helppoja työnkulkuja, ne usein vaativat pientä kikkailua parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Liian usein nämä kikkailut pakottavat sinut teknisiin kompromisseihin ja ylimääräisten laitteiden hankintaan. Runsaiden ominaisuuksiensa ansiosta V-1HD+:ssa on suoraan avaintyökalut, joita tarvitset jotta homma tulee tehtyä oikein.


Suosikkien jälkeläinen

Vuonna 2015 tapahtuneen julkaisunsa jälkeen Roland V-1HD on ollut suosituin saatavilla oleva HD-tason nelikanavainen HDMI-videomikseri. V-1HD+ laajentaa tätä perimää laajemmalla ominaisuusvalikoimalla erilaisiin edistyneisiin käyttötarkoituksiin – säilyttäen edelleen yksinkertaisen toiminnan, ammattitason toimivuuden sekä V-1HD:n suosion taanneen kestävyyden.

 

 

 


Video I/O ilman kompromisseja

Videoammattilaisten ei tulisi tarvita tehdä teknisiä kompromisseja. Täysillä ominaisuuksilla varustetun video-I/O:nsa ansiosta V-1HD+ vastaa lisääntyviin tarpeisiisi.

Neljä videotuloa sekä oma skaalain
Neljän HDMI-tulon sekä ruutunopeuksien muuntimen ansiosta voit yhdistää eri lähteitä mukaan lukien kamerat, esitystietokoneet, tabletit sekä pelikonsolit. Kun eteesi tulee hankala lähde, joka ei näy oikein, kytke se vain tuloon 4 ja anna sisäisen videoskaalaimen tahdistaa ja kalibroida kuva automaattisesti.

Kaksi videolähtöä
Kaksi itsenäistä HDMI-lähtöä voidaan asettaa näyttämään yhtä kolmesta videoväylästä, näin saavutat joustavuuden, jota ammattituotannoissa vaaditaan. Voit esimerkiksi käyttää yhtä lähtöä pääohjelman tallentamiseen tai livestriimiin ja toista minkä tahansa HD-näytön käyttöön ”seuraavaksi tulee”-tulonäyttönä tai laajennettuna multinäyttönä, jossa on 10 ikkunaa.

 


Helppo, ammattimainen työnkulku

Yksinkertaistetun käyttöliittymän vaatimuksesi sai suunnittelijamme lisäämään nopean toiminnon näppäimet yleisimmin käytetyille toiminnoille. Yhden kosketuksen pääsy järjestelmävalikkoon, downstream key päälle/pois, siirtymätyyppi, kuva kuvassa, efektit päälle/pois ja muut, V-1HD+:n tuotantojen työnkulku on sulava ja vailla turhia säätöjä.

V-1HD+ pitää sisällään myös PGM- ja PST-väylät sekä siirtymä/liukukahvan, jotka ovat tutuimmat videovaihtojen säätimet alalla – sekä nopeimmat aloittelijoiden oppia. Mukavan tuntuisten audion äänenvoimakkuuden säätimien, signaali/huippu-merkkivalojen sekä unity gain-merkkien ansiosta on äänentasojen säätö lennossa helppoa ja intuitiivista.

 


14 kanavan audiomiksausta efekteillä maustettuna

V-1HD+ antaa yhdelle operaattorille mahdollisuuden tehdä enemmän kuin vain vaihtaa kameroita – he voivat myös miksata ammattitason ääntä. Integroitu 14 kanavan digitaalinen audiomikseri yhdistää HDMI-audion mikki- ja linjalähteisiin. Siinä on myös valikoima erilaisia efektejä, joilla voidaan maustaa miksausta.

Audiotulot
Kahden XLR-mikkitulon sekä kytkettävän phantom-virran avulla V-1HD+ antaa tuotannoillesi mahdollisuuden käyttää ammattitason mikrofoneja, kondensaattorimalliset lähetysmikit mukaan lukien. Käytössä on myös 3.5 mm tulo nappimikkiä tai älypuhelimen kaltaista stereoäänilähdettä varten, sekä toinen stereotulo RCA-liittimillä. Neljän HDMI-tulon stereoaudiot voidaan myös ottaa mukaan miksauksiin.

Audiolähdöt
Kun käytössäsi on V-1HD+, et tarvitse erillistä pientä audiokonsolia. Lähetä analogiääni PA-järjestelmään kahden balansoidun 6.3 mm:n TRS-lähdön kautta ja käytä HDMI-lähtöjen upotettua digitaaliääntä tallentimille ja livestriimilähetyksiin.

 


Audioefektit

Jätä erilliset audiolaitteet äänitysstudioon–jokainen V-1HD+:n audiotulo pitää sisällään kolmen kaistan eq:n, alipäästösuotimen, kompressorin sekä kohinasalvan. Lisäksi käytössäsi on tahdistusviive audion ja videon synkkaamiseen tarpeen vaatiessa. XLR- ja 3.5 mm:n tuloissa on myös de-esserit, joilla saat siivottua laulusoundia reaaliajassa. Päälähtöjen limitterit, kolmen kaistan ekvalisaattorit sekä kompressorit takaavat, että saat tuotettua lähetysvalmista ääntä joka kerran.


Tärkeiden signaalien monitorointi

Ilman kunnollista signaalimonitorointia toimit sokkona. V-1HD+:ssa on useita reaaliaikaisia monitorointityökaluja, joilla pidät tuotantosi helposti parhaan näköisinä ja kuuloisina.


Multiviewer-näyttö

10 ikkunan multiviewer-näyttöä voidaan käyttää yhteen tai kumpaankin HDMI-lähtöön. Se helpottaa tuotantojen reaaliaikaista hallintaa. Katsele kamerakuvia, presentaatioiden ennakoita ja valitse tallennetuista still-kuvista halutut ennenkuin syötät ne ohjelmavirtaan. Myös kameroiden äänitystilaa voidaan monitoroida.

 

 


Audiomonitorointi

Vaikka videosi näyttäisi täydelliseltä, huono äänenlaatu voi pilata koko tuotannon. V-1HD+ pitää sinut aina ajan tasalla audion laadusta. Jokaisessa analogitulossa on oma signaali/huipputason ilmaisin, voit käyttää myös kuulokkeita monitoroidaksesi ulos menevää audiota. Kaikkien tulojen sekä päälähtöjen signaalitasojen mittarit ovat näkyvissä, kun käytät multiviewer-näyttöä.

 

 

 

 


Efektit, avainnus ja still-kuvat

V-1HD+:n tehokas efektiprosessori pitää yleisösi kiinnostuneena visuaalisesti mielenkiintoisella sisällöllä. Myös uudet ansaintamahdollisuudet ovat mahdollisia, luomalla asiakkaille graafista sisältöä.

Neljän kerroksen efektiprosessori
Fiksut visuaaliset tarinankertojat ymmärtävät kerrostettujen grafiikoiden ja visuaalisten efektien tehon. Käytössäsi olevien neljän kompositiokerroksen avulla on helppoa lisätä tekstejä, logoja, sosiaalisen median kommentteja ja muuta, ja näin pitää katsojat informoituna ja mukana.

Avainnus
DSK (Downstream keyer)-kerroksella voit itsenäisestä koostaa kuva-kuvassa ikkunan (PinP) videosyötteeseen, se on erityisen kätevää live- ja hybridi online-tapahtumissa. Esimerkiksi näyttäessäsi ruudulla näkyviä grafiikoita live-presentaation aikana voit myös kerrostaa mukaan kamerakuvaa puhujasta, joka näkyy vain verkkokatsojille.

Still-kuvat
Kun käytät V-1HD+:aa, sinun ei koskaan tarvitse jättää katsojia tuijottamaan tyhjää ruutua presentaation lakatessa, kokouksen siirtyessä tauolle tai kun kamerasta loppuu akku. Saat näytettyä yhtä neljästä aiemmin muistiin tallentamastasi still-kuvasta, tai napattua still-kuvia kytketystä lähteestä. Monipuolisen efektiprosessorin ansiosta näitä kuvia voidaan käyttää DSK-teksteinä tai täyden ruudun taustoina


Laajaa kontrollia

Saat entistä paremmin tuotannot hallintaasi näillä V-1HD+:n lisäominaisuuksilla.

Kameramerkkivalo
Kameramerkkivalo ohjaa esiintyjän visuaalisesti katsomaan aktiiviseen kameraan päin ja myös kertoo kaikille, kun kamera on toiminnassa ja ”livenä”. V-1HD+:n analoginen syöttö merkille voidaan kytkeä suurimpaan osaan lähetyskamerajärjestelmistä. Lisää tietoa kytkennästä saat V-1HD+:n käyttöohjeesta.

Äänityskontrolli
Useat tekniset elementit vaikuttavat osaltaan menestyksekkääseen tallennukseen, mutta äänityskytkimen painamatta jättäminen tarkoittaa käytännössä palkatta jäämistä. Saat liipaistua HDMI-väylän kautta Atomos-tallentimia käynnistämään ja pysäyttämään tallennuksen, näin saat kauko-ohjauksen mukaan kiireisiin tuotantoihisi.

 


Tuki vanhemmille laitteille

Budjeteissa ei aina ole varaa jokaisen videojärjestelmäsi komponentin samanaikaiseen päivittämiseen. V-1HD+ toimii vanhempien laitteiden ja komponenttien kanssa RS-232-väylänsä kautta, näin voit jatkaa työskentelyä säästäessäsi uuteen laitteeseen.


Kysy lisää

Petri Kaltala
F-Pro Esitystekniikka
Puh. +358 40 585 8600
petri.kaltala@f-musiikki.fi

 

 

>>> ​​​​​V-1HD+ HD-videomikseri F-Musiikin verkkokaupassa