Uudet sivut avattu!

F-Pro Esitystekniikka tarjoaa AV-tekniikan asennus- ja suunnittelupalveluja asiakaslähtöisesti, kokonaisvaltaisesti ja pitkällä kokemuksella. Uudistetulta nettisivultamme löydät nyt entistä selkeämmin palvelut, merkit ja yhteyshenkilöt. 

Pitkä kokemuksemme antaa sinulle edun, jota et saa muilta. Suunnittelemme mieleenpainuvia ja toimivia kokemuksia sopivaksi erilaisiin tiloihin kuten auditorioihin, opetus- ja neuvottelutiloihin, konserttisaleihin, ravintoloihin ja teattereihin.

Laaja tuotevalikoimamme antaa valtavat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaalle parhaat AV-tekniikka, valo- ja ääniratkaisut.

Valtuutetut asentajamme ovat kokeneita ammattihenkilöitä, joilla on pitkä kokemus ja alan koulutus. Teemme jatkuvasti asennuksia muun muassa ravintoloihin, teattereihin, konserttisaleihin, risteilyaluksiin, toimistoihin, kirkkoihin, jäähalleihin, kouluihin ja auditorioihin.

Käytämme kaikissa asennuksissa korkeatasoisia komponentteja ja tuotteita parhaan mahdollisen kokonaisuuden takaamiseksi.

Toimitamme asennukset valtakunnallisesti. Urakoimme myös Suomen ulkopuolella. 

Meiltä saat laitehuollon, joka perustuu pitkään kokemukseen ja laajaan ammattitietämykseen.
Hoidamme edustamiemme tuotteiden takuuhuollot ja muut huollot nopeasti ja tehokkaasti.

Halutessasi lisätietoja paikan päällä olevista kokonaisuuksista tai halutessasi huoltaa muita laitteita, ota yhteyttä ja autamme sinua ammattitaidolla! 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras kokonaisuus juuri Sinulle!

Yhteystiedot