Roland V-160HD Striimaava videokytkin

Uusi standardi hybriditapahtumien videokytkentöihin

Ammattitason hybriditapahtumien kytkin, jossa on kahdeksan SDI- ja kahdeksan HDMI-tuloa, kolme SDI- ja kolme HDMI-lähtöä, USB-C -tulo web-kameran striimauslähdölle, 40 kanavan audiomiksaus, monipuoliset automaatio-ominaisuudet ja muuta.

Täynnä ammattiominaisuuksia mille tahansa modernille tuotannolle täynnä oleva V-160HD asettaa uuden standardin hybriditapahtumien videokytkentään. Ole täyden HD:n yhteydessä liveyleisöön kattavan SDI- ja HDMI I/O:n avulla ja striimaa samanaikaisesti mille tahansa suositulle web-alustalle USB-C:n kautta. Käytössäsi on myös kahdeksan kerroksen videoefektiprosessori, 40 kanavan digitaalinen audiomikseri sekä integroitu PTZ-kamerakontrolli. Lisäksi seuraavan sukupolven cue-hallinnointi ja live show-automaation ominaisuudet tekevät vaativista tuotantotehtävistä yksinkertaisia. Kaikki tämä on käärittynä helposti siirreltävään kuoreen ja broadcast-tyyppinen käyttöliittymä on helposti yhden operoijan hoidettavissa.

 

 • Liikutettava hybriditapahtumakytkin, monipuoliset ominaisuudet ja liitettävyys
 • Kahdeksan 3G SDI-tuloa, joissa ruutunopeuksien muuntimet
 • Kahdeksan 1080p HDMI-tuloa, joissa ruutunopeuksien muuntimet. Neljässä tulossa myös reaaliaikaiset skaalaimet
 • Yhteensä seitsemän lähtöä; SDI-, HDMI- sekä USB-C-striimaus
 • Seitsemän valittavaa lähtötilaa: Program, Sub-Program, Aux, Preview sekä kolme Multi-View-valintaa
 • 40 kanavana digitaalinen audiomikseri, jossa efektit ja prosessointi
 • Kahdeksan layerin efektiprosessori
 • 16 paikkainen still-kuvien tallennus, tukee ruutukaappauksia tai ladattuja BMP-, JPEG- ja PNG-muotoisia kuvia sisäisen häivämättömän muistin alpha-kanavan kautta
 • Tehokas livetuotantojen automaatio; sekvenssit, makrot sekä preset-muistipaikat
 • PTZ-ohjaus, tuki samaan aikaan käyville eri merkeille ja protokollille
 • Laaja laiteohjaus; Bluetooth, USB, RS-232 ja LAN
 • Kauko-ohjausohjelma saatavana iPadille, macOS:lle ja Windowsille
 • Tuki langattomalle ja langalliselle kameramerkinnälle

 


Hybridi maksimiinsa

V-160HD yhdistää livetuotantojen virheettömään toteutukseen tarvittavan tanakan raudan tietokonepohjaisista järjestelmistä tuttuun livestriimaus-valmiuteen. Ohjelmapohjaiset työnkulut toimivat kelvollisesti pelkästään verkossa tapahtuviin tapahtumiin, mutta kun tarvitaan ammattiluokan laite tuottamaan hybriditapahtuman paikan päällä tapahtuvat livekomponentit ja striimaus, silloin tarvitaan V-160HD ja sen kyky räätälöidä sisältö sopivaksi kummallekin yleisölle.

 • Tarvittaessa käyttöön otettava prosessointi tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi tietokoneen CPU:n kuumenemisesta, latenssista tai lähtöviiveistä live-yleisölle tarkoitetuissa tauluissa.
 • Integroidut liitäntästandardit kuten SDI, HDMI, XLR sekä USB-C poistavat tarpeen rakentaa hintavia infrastruktuureita ja konversioprosesseja.
 • Kattavassa käyttöliittymässä on helposti opittavat yhden operoijan säätimet.
 • Preset-muistit, makrot sekä monipuoliset sekvenssointimahdollisuudet antavat tavan tehdä ja automatisoida erilaisia yhden näppäimen painalluksella suoritettavia kytkentätoimenpiteitä.

HDMI- ja SDI-liitettävyys

V-160HD:ssä on HDMI tavallisille AV-laitteille sekä SDI pitkiin kaapelivetoihin ja korkealuokkaisille kameroille. Miksaa saumattomasti kahdeksaa HDMI- sekä kahdeksaa SDI-lähdettä Full HD-resoluutiolla jopa silloin, kun ruutunopeudet ja väriavaruudet eivät ole samoja. Neljän HDMI-tulon skaalaimilla voit helposti kytkeä asiakkaan laitteita kuten tietokoneita, tabletteja, älypuhelimia, pelikonsoleita sekä vanhempia 4:3-laitteita.

 


Lähetä moneen määränpäähän

V-160HD:n seitsemän vapaasti kytkettävän lähdön – kolmen SDI:n, kolmen HDMI:n sekä yhden USB-C -striimauksen – avulla saat korkealuokkaisen videomatriisin käyttöösi. Syötä ohjelmanäyttöjä, lisämonitoreita, tuottajan multi-view-näyttöjä sekä verkkoon siirtyvää ohjelmavirtaa samanaikaisesti. Saat mukaan vielä ”puhtaan” lähdön tallennusta varten.

 


Nopeat vaihdot

Omien näkymien tallentaminen ja käyttöönotto käy muutaman V-160HD:n näppäimen painalluksella.

 • 30 valmiiden asetusten muistipaikkaa sekä tehokas efektiprosessori toimivat yhdessä tuottaen portaattomia kohtauksien vaihtoja, myös kaikkien kompositiokerrosten siirtymien tahdistamisen ohjelmalähtöön.
 • 100 makroa menee vielä pidemmälle, niillä voit rakentaa ja laukoa monimutkaisua toimintalistoja, joissa voi olla kytkemisiä, DSK päälle/pois, audion miksauksen säätöjä, PTZ kameraliikkeitä ja paljon muuta.

Ilmainen kauko-ohjausohjelmamme macOS:iin, Windowsiin ja iPadille parantaa tätä työnkulkua edelleen, käytössäsi on suurempikokoinen graafinen käyttöliittymä toimintojen käyttöönottoon ja ennakkokatseluun ennenkuin käytät niitä livenä.

 

 

 

Yhden kosketuksen automaatiota

V-160HD:n parannetulla sekvensserillä teet preseteistä ja makroista vieläkin tehokkaampia, yksi operaattori voi helposti käynnistää eri tilanteita täydellisesti ajoitettuina. Sekvensseriin saadaan tallennettua jopa 1000 askelta, jokaisessa askeleessa voi olla sekä presetejä että makroja. Asetat vain tilanteet etukäteen sekvenssilistaan ja laukaiset niitä järjestyksessä paneelin Next-kytkimellä. V-160HD:n sekvensserin tehon ansiosta saat hanskattua hankalimmatkin tapahtumat ilman ensimmäistäkään hikipisaraa.


Kysy lisää

Petri Kaltala
F-Pro Esitystekniikka
Puh. +358 40 585 8600
petri.kaltala@f-musiikki.fi