Optoma ZU-ammattisarjan projektorit

Huippukirkkaat ammattitason WUXGA-laserprojektorit

Erittäin kirkkaat ZU-sarjan ammattilaserprojektorit täyttävät huippuluokan asennusten tarpeet, mukaan lukien viihde-, urheilu-, teatteri, näyttely- ja digitaalisen opastekäytön. Nämä Optoman Ultra Bright -sarjan projektorit tarjoavat uskomattoman suuren kirkkauden (17 000, 19 000 tai 22 000 lumenia) ja äärimmäisen asennusjoustavuuden ja kahdeksan vaihdettavaa linssiä.

Osana Optoma DuraCore -laservalikoimaa, Ultra Bright -sarjan korkean suorituskyvyn projektoreissa on 4K HDR -yhteensopivuus, puhdas videon käsittely ja värisovitus, jotka tuottavat visuaalisesti silmiinpistäviä, todenmukaisia ​​kuvia poikkeuksellisilla yksityiskohdilla ja korkealla väritarkkuudella. Lisäksi ZU-sarja tuottaa erinomaisen värintoiston MultiColor Laser (MCL) -tekniikan avulla.

Vahva luotettavuus on Ultra Bright -sarjan projektorien ytimessä. 24/7-käyttömahdollisuudet, jopa 30 000 tuntia laserin käyttöikää ja IP5X-luokitus takaavat optimaalisen ja luotettavan suorituskyvyn jopa äärimmäisissä olosuhteissa. Vankka metallirunko ja modulaarinen rakenne helpottavat ylläpitoa, lukuisia liitäntävaihtoehtoja. Ultra Bright -sarjan projektorit sisäänrakennetulla edge- ja warping-prosessorilla tarjoavat ratkaisun monimutkaisiin asennuksiin, mukaan lukien moniprojektori- ja kupoliprojektorisovellukset.

 

Kysy lisää:

Ari Nyyssönen
F-Musiikki / F-Pro Esitystekniikka
+358 50 380 8390
ari.nyyssonen@f-musiikki.fi

 

Lisätietoja valmistajan sivuilla:
Optoma ZU1700
Optoma ZU1900
Optoma ZU2200