Extron

Ääni

Joka päivä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa työskentelevät Extronin audiovisuaalisilla signaalinkäsittely-, jakelu- ja ohjaustuotteilla. Extronin kehittyneet teknologiat luovat laadukasta kuvaa ja ääntä sekä helposti hallittavia ja luotettavia järjestelmiä, Tehokkaat työkalumme auttavat teknologia-ammattilaisia ​​hallitsemaan tehokkaasti suuria määriä audiovisuaalisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.extron.com/


Ajankohtaista

.


MIPRO

Ääni

MIPRO on erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitettujen langattomien mikrofonijärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. MIPROn tuotteita markkinoidaan 80 maassa maailmanlaajuisesti. MIPRO tunnetaan innovatiivisesti suunnitelluista tuotteistaan ​​ja on voittanut Taiwan Excellence -palkinnon ja on ollut useasti ehdolla TEC Awards -palkintojen Wireless Technology -kategoriassa.

MIPRO on mikrofonien ja langattoman tiedonsiirron edelläkävijä. Sen missiona on kehittää maailman parhaat langattomat mikrofonit ja langattomat PA-tuotteet.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:

https://www.mipro-germany.de/


Ajankohtaista

.


Symetrix

Ääni

Symetrix syntyi äänitysstudiossa vuonna 1976, ja se luotiin tekemään työkaluja loistavan äänenlaadun tuottamiseen. AV-teollisuuden on kasvaessa ja muuttuessa, Symetrix on kasvanut ajan mukana. Nykyään Symetrixin valikoimista löytyy laaja skaala huippulaatuisia ääniprosessoreita, joilla voidaan ohjata koko AV-järjestelmää ja vaikka kiinteistön valaistusjärjestelmää. Prosessoreihin on saatavilla monipuoliset ja helppokäyttöiset käyttöpinnat ja I/O laajennusosat. Symetrix on ollut ammattilaisten valinta tapahtuma-areenoilla, kokoustiloissa, ravintoloissa, kouluissa, kirkoissa ym.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.symetrix.co/


Ajankohtaista

.


Yamaha

Ääni

Yamaha Professional Audio tunnetaan ympäri maailmaa innovatiivisten, korkealaatuisten ratkaisujen tarjoajana ääniteollisuudelle. Yamahan tuotevalikoimaan kuuluu joukko maailmanluokan miksauskonsoleita, alan johtavaa DSP-tekniikkaa sisältävät signaaliprosessorit, energiatehokkaaseen käyttötekniikkaan perustuvia vahvistimia ja laaja valikoima kaiuttimia, jotka sopivat monipuolisesti live-äänentoistosta kaupallisiin asennuksiin.

Ota yhteyttä


Ajankohtaista

.


Bose Professional

Ääni

Bose Professional -tuotteilla luot ainutlaatuisen kokemuksen – unohtumattomasta elävän musiikin tapahtumasta selkeään neuvottelupuheluun.

Bose Professional -tuotteet palvelevat useita eri asiakasryhmiä ja tuottavat laadukasta ääntä ympäri maailmaa. Bose Professional -tuotteita käyttävät esimerkiksi esittävän taiteen keskukset, teatterit, kirkot, stadionit, ravintolat, koulut, vähittäiskaupat, hotellit ja yritysrakennukset.

Bose Professional F-Musiikin verkkokaupassa:
> PA-kaiuttimet
> Mikserit
> Pussit ja kotelot

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://pro.bose.com/


Ajankohtaista

.


dB Technologies

Ääni

Vuosien varrella dBTechnologies on tehnyt merkittäviä investointeja tutkimukseen, kehitykseen, suunnitteluun ja valmistukseen. Niiden ansiosta dBTechnologies on tehnyt uraauurtavia teknologisia innovaatioita. dBTechnologies on edelläkävijä aktiivikaiutin- ja digitaalivahvistintekniikoissa, kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin ja suunnitteluun. Jatkuva uusien materiaalien ja tekniikoiden tutkimus, sekä kyky luoda ainutlaatuisia suunnitteluratkaisuja ovat yhtiön menestyksen ja jatkuvan kasvun avaintekijöitä.

Nykyään dBTechnologies-tuotteilla on jakelu yli 160 maassa ympäri maailmaa, tarjoten asennusyrityksille, vuokraamoille, äänisuunnittelijoille ja muusikoille äänilaitteita ja yhdistämällä korkealaatuisen äänentoiston erottuvaan Made in Italy -suunnitteluun.

dB Technologies F-Musiikin verkkokaupassa:
> Päätevahvistimet
> PA-kaiuttimet

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.dbtechnologies.com/


Ajankohtaista

.


Beyerdynamic

Ääni

Beyerdynamicin valikoima koostuu korkealaatuisista ja ammattimaisista ​​äänituotteista. Valikoimaan kuuluvat konferenssijärjestelmät, asennusmikrofonit, tulkkauspöydät ja opasjärjestelmät, joita löytyy kokoustiloista ympäri maailmaa. Beyerdynamic valmistaa mikrofoneja ja kuulokkeita studio- ja lavakäyttöön, radio- ja televisiolähetyksiin ja muuhun ammattikäyttöön. Valikoimaan kuuluvat myös huippuluokan kuulokkeet pelikäyttöön, kuulokevahvistimet, ja pienikokoiset korvan sisäiset mallit.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://europe.beyerdynamic.com/


Ajankohtaista

.


Allen & Heath

Ääni

Allen & Heath oli suurten englantilaisten audiomerkkien etujoukoissa aloittaessaan äänipöytien rakentamisen Lontoon sykkivän musiikkiskenen sydämessä vuonna 1969. Allen & Heathin käsityönä valmistettuja miksereitä käyttivät aikakauden ykkösbändit, kuten Genesis, Pink Floyd ja The Who.

Tänä päivänä näet Allen & Heath miksereitä keikkapaikoilla ja festareilla ympäri maailman. Kiertuetuotantojen ohella mallistosta löytyy oikeat välineet myös DJ-klubeille, kouluihin, seurakuntasaleihin, teattereihin ja kongressikeskuksiin.

 

Allen & Heath F-Musiikin verkkokaupassa:
> Analogiset mikserit
> Digimikserit
> DJ-mikserit
> DJ-kontrollerit

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.allen-heath.com/


Ajankohtaista