Aura Audio

Aura Audio

Aura Audio Oy on suomalainen kaiutinjärjestelmien valmistaja, jolle innovaatio ja jatkuva tuotekehitys ovat aina olleet liikkeellepaneva voima. Yhtiö syntyi kahden äänisuunnittelijan uteliaisuudesta uutta tekniikkaa kohtaan 1990-luvun lopulla. Uteliaisuus on johtanut useisiin innovaatioihin, jotka on palkittu useilla US- ja EPO-patenteilla.

Pyrimme yksinkertaisuuteen vaarantamatta äänenlaatua suunnittelemalla äänijärjestelmät, jotka käsittävät mahdollisimman vähän yksittäisiä komponentteja, ja kaiuttimet, jotka vaativat mahdollisimman vähän prosessointia. Tämä lähestymistapa on aikaa vievää kehitysvaiheessa, mutta se on osoittautunut loppukäyttäjälle kustannustehokkaammaksi ja luotettavammaksi pitkällä aikavälillä.

Olemme valmistajina täysin omavaraisia, mikä antaa meille mahdollisuuden olla hyvin dynaamisia toimitusaikojen ja räätälöityjen projektien suhteen. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa melkein kahden vuosikymmenen ajan sekä vuokraus- että asennusmarkkinoilla on johtanut laajaan tuotevalikoimaan, jolla on erilaiset akustiset lähestymistavat yhteisiin ratkaisuihin!

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.auraaudio.fi/


Ajankohtaista

.