Screenint

Kuva

Screenint on italialainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä projektorikankaita sekä projektorien lisävarusteita.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.screenint.com/


Ajankohtaista

.


Screenline

Kuva

Italialainen valkokangasratkaisujen suunnittelija ja valmistaja.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.screenline.it/en/


Ajankohtaista

.


Extron

Kuva

Joka päivä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa työskentelevät Extronin audiovisuaalisilla signaalinkäsittely-, jakelu- ja ohjaustuotteilla. Extronin kehittyneet teknologiat luovat laadukasta kuvaa ja ääntä sekä helposti hallittavia ja luotettavia järjestelmiä, Tehokkaat työkalumme auttavat teknologia-ammattilaisia ​​hallitsemaan tehokkaasti suuria määriä audiovisuaalisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.extron.com/


Ajankohtaista

.


Elmo

Kuva

Elmo aloitti tuotannon filmiprojektorien ja Super8-kameroiden alalla. Ensimmäiset dokumenttikamerat lisättiin vuonna 1988 uutena tuoteryhmänä. Jatkuva kehitys on johtanut nykyiseen Elmo-tuotevalikoimaan. Elmo-tuotteet helpottavat tehokasta tiedonvälitystä ja niitä käytetään useissa kouluissa, yliopistoissa ja yrityksissä.

Ota yhteyttä


Ajankohtaista

.


Screen Research

Kuva

Screen Research on johtava huippuluokan projektorikankaiden valmistaja, jonka tuotteita käytetään pääasiassa kotiteatterisovelluksiin, mutta myös kaupallisiin asennuksiin.

Screen Researchin käsintehdyt ja Euroopassa rakennetut valkokangasratkaisut on suunniteltu täyttämään haastavimmatkin suunnittelu- ja asennusvaatimukset, ja ne tarjoavat laajan valikoiman räätälöityjä tuotteita, jotka luovat täydellisen yksilöllisen kotiteatterikokemuksen.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:

https://www.screenresearch.com/


Ajankohtaista

.


Optoma ZU-ammattisarjan projektorit

Huippukirkkaat ammattitason WUXGA-laserprojektorit

Erittäin kirkkaat ZU-sarjan ammattilaserprojektorit täyttävät huippuluokan asennusten tarpeet, mukaan lukien viihde-, urheilu-, teatteri, näyttely- ja digitaalisen opastekäytön. Nämä Optoman Ultra Bright -sarjan projektorit tarjoavat uskomattoman suuren kirkkauden (17 000, 19 000 tai 22 000 lumenia) ja äärimmäisen asennusjoustavuuden ja kahdeksan vaihdettavaa linssiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osana Optoma DuraCore -laservalikoimaa, Ultra Bright -sarjan korkean suorituskyvyn projektoreissa on 4K HDR -yhteensopivuus, puhdas videon käsittely ja värisovitus, jotka tuottavat visuaalisesti silmiinpistäviä, todenmukaisia ​​kuvia poikkeuksellisilla yksityiskohdilla ja korkealla väritarkkuudella. Lisäksi ZU-sarja tuottaa erinomaisen värintoiston MultiColor Laser (MCL) -tekniikan avulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vahva luotettavuus on Ultra Bright -sarjan projektorien ytimessä. 24/7-käyttömahdollisuudet, jopa 30 000 tuntia laserin käyttöikää ja IP5X-luokitus takaavat optimaalisen ja luotettavan suorituskyvyn jopa äärimmäisissä olosuhteissa. Vankka metallirunko ja modulaarinen rakenne helpottavat ylläpitoa, lukuisia liitäntävaihtoehtoja. Ultra Bright -sarjan projektorit sisäänrakennetulla edge- ja warping-prosessorilla tarjoavat ratkaisun monimutkaisiin asennuksiin, mukaan lukien moniprojektori- ja kupoliprojektorisovellukset.

 

Kysy lisää:

Ari Nyyssönen
F-Musiikki / F-Pro Esitystekniikka
+358 50 380 8390
ari.nyyssonen@f-musiikki.fi

 

Lisätietoja valmistajan sivuilla:
Optoma ZU1700
Optoma ZU1900
Optoma ZU2200

 


Roland V-160HD Striimaava videokytkin

Uusi standardi hybriditapahtumien videokytkentöihin

Ammattitason hybriditapahtumien kytkin, jossa on kahdeksan SDI- ja kahdeksan HDMI-tuloa, kolme SDI- ja kolme HDMI-lähtöä, USB-C -tulo web-kameran striimauslähdölle, 40 kanavan audiomiksaus, monipuoliset automaatio-ominaisuudet ja muuta.

Täynnä ammattiominaisuuksia mille tahansa modernille tuotannolle täynnä oleva V-160HD asettaa uuden standardin hybriditapahtumien videokytkentään. Ole täyden HD:n yhteydessä liveyleisöön kattavan SDI- ja HDMI I/O:n avulla ja striimaa samanaikaisesti mille tahansa suositulle web-alustalle USB-C:n kautta. Käytössäsi on myös kahdeksan kerroksen videoefektiprosessori, 40 kanavan digitaalinen audiomikseri sekä integroitu PTZ-kamerakontrolli. Lisäksi seuraavan sukupolven cue-hallinnointi ja live show-automaation ominaisuudet tekevät vaativista tuotantotehtävistä yksinkertaisia. Kaikki tämä on käärittynä helposti siirreltävään kuoreen ja broadcast-tyyppinen käyttöliittymä on helposti yhden operoijan hoidettavissa.

 

 • Liikutettava hybriditapahtumakytkin, monipuoliset ominaisuudet ja liitettävyys
 • Kahdeksan 3G SDI-tuloa, joissa ruutunopeuksien muuntimet
 • Kahdeksan 1080p HDMI-tuloa, joissa ruutunopeuksien muuntimet. Neljässä tulossa myös reaaliaikaiset skaalaimet
 • Yhteensä seitsemän lähtöä; SDI-, HDMI- sekä USB-C-striimaus
 • Seitsemän valittavaa lähtötilaa: Program, Sub-Program, Aux, Preview sekä kolme Multi-View-valintaa
 • 40 kanavana digitaalinen audiomikseri, jossa efektit ja prosessointi
 • Kahdeksan layerin efektiprosessori
 • 16 paikkainen still-kuvien tallennus, tukee ruutukaappauksia tai ladattuja BMP-, JPEG- ja PNG-muotoisia kuvia sisäisen häivämättömän muistin alpha-kanavan kautta
 • Tehokas livetuotantojen automaatio; sekvenssit, makrot sekä preset-muistipaikat
 • PTZ-ohjaus, tuki samaan aikaan käyville eri merkeille ja protokollille
 • Laaja laiteohjaus; Bluetooth, USB, RS-232 ja LAN
 • Kauko-ohjausohjelma saatavana iPadille, macOS:lle ja Windowsille
 • Tuki langattomalle ja langalliselle kameramerkinnälle

 


Hybridi maksimiinsa

V-160HD yhdistää livetuotantojen virheettömään toteutukseen tarvittavan tanakan raudan tietokonepohjaisista järjestelmistä tuttuun livestriimaus-valmiuteen. Ohjelmapohjaiset työnkulut toimivat kelvollisesti pelkästään verkossa tapahtuviin tapahtumiin, mutta kun tarvitaan ammattiluokan laite tuottamaan hybriditapahtuman paikan päällä tapahtuvat livekomponentit ja striimaus, silloin tarvitaan V-160HD ja sen kyky räätälöidä sisältö sopivaksi kummallekin yleisölle.

 • Tarvittaessa käyttöön otettava prosessointi tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi tietokoneen CPU:n kuumenemisesta, latenssista tai lähtöviiveistä live-yleisölle tarkoitetuissa tauluissa.
 • Integroidut liitäntästandardit kuten SDI, HDMI, XLR sekä USB-C poistavat tarpeen rakentaa hintavia infrastruktuureita ja konversioprosesseja.
 • Kattavassa käyttöliittymässä on helposti opittavat yhden operoijan säätimet.
 • Preset-muistit, makrot sekä monipuoliset sekvenssointimahdollisuudet antavat tavan tehdä ja automatisoida erilaisia yhden näppäimen painalluksella suoritettavia kytkentätoimenpiteitä.

HDMI- ja SDI-liitettävyys

V-160HD:ssä on HDMI tavallisille AV-laitteille sekä SDI pitkiin kaapelivetoihin ja korkealuokkaisille kameroille. Miksaa saumattomasti kahdeksaa HDMI- sekä kahdeksaa SDI-lähdettä Full HD-resoluutiolla jopa silloin, kun ruutunopeudet ja väriavaruudet eivät ole samoja. Neljän HDMI-tulon skaalaimilla voit helposti kytkeä asiakkaan laitteita kuten tietokoneita, tabletteja, älypuhelimia, pelikonsoleita sekä vanhempia 4:3-laitteita.

 


Lähetä moneen määränpäähän

V-160HD:n seitsemän vapaasti kytkettävän lähdön – kolmen SDI:n, kolmen HDMI:n sekä yhden USB-C -striimauksen – avulla saat korkealuokkaisen videomatriisin käyttöösi. Syötä ohjelmanäyttöjä, lisämonitoreita, tuottajan multi-view-näyttöjä sekä verkkoon siirtyvää ohjelmavirtaa samanaikaisesti. Saat mukaan vielä "puhtaan" lähdön tallennusta varten.

 


Nopeat vaihdot

Omien näkymien tallentaminen ja käyttöönotto käy muutaman V-160HD:n näppäimen painalluksella.

 • 30 valmiiden asetusten muistipaikkaa sekä tehokas efektiprosessori toimivat yhdessä tuottaen portaattomia kohtauksien vaihtoja, myös kaikkien kompositiokerrosten siirtymien tahdistamisen ohjelmalähtöön.
 • 100 makroa menee vielä pidemmälle, niillä voit rakentaa ja laukoa monimutkaisua toimintalistoja, joissa voi olla kytkemisiä, DSK päälle/pois, audion miksauksen säätöjä, PTZ kameraliikkeitä ja paljon muuta.

Ilmainen kauko-ohjausohjelmamme macOS:iin, Windowsiin ja iPadille parantaa tätä työnkulkua edelleen, käytössäsi on suurempikokoinen graafinen käyttöliittymä toimintojen käyttöönottoon ja ennakkokatseluun ennenkuin käytät niitä livenä.

 

 

 

Yhden kosketuksen automaatiota

V-160HD:n parannetulla sekvensserillä teet preseteistä ja makroista vieläkin tehokkaampia, yksi operaattori voi helposti käynnistää eri tilanteita täydellisesti ajoitettuina. Sekvensseriin saadaan tallennettua jopa 1000 askelta, jokaisessa askeleessa voi olla sekä presetejä että makroja. Asetat vain tilanteet etukäteen sekvenssilistaan ja laukaiset niitä järjestyksessä paneelin Next-kytkimellä. V-160HD:n sekvensserin tehon ansiosta saat hanskattua hankalimmatkin tapahtumat ilman ensimmäistäkään hikipisaraa.


Kysy lisää

Petri Kaltala
F-Pro Esitystekniikka
Puh. +358 40 585 8600
petri.kaltala@f-musiikki.fi

 


Roland V-1HD+ HD-videomikseri

Kytke, yhdistä ja striimaa kuin ammattilainen

V-1HD+ on paras kompakti A/V-kytkentäratkaisu tosissaan visuaalisia tarinoita kertoville. Paranna luovan tuotannon prosessiasi monipuolisella I/O:lla, tutulla käyttöliittymällä, laajalla ohjauksella sekä tärkeillä monitorointityökaluilla, jotka auttavat sinua pitämään sisältösi upean näköisenä ja täydellisen kuuloisena. V-1HD+:n ylivoimainen toimivuus on sitä mitä haluat ja sen luotettavuus, jota nykyaikaiset tuotannot edellyttävät, on se mitä vaadit – sen lisäksi saat Rolandin tuen ja koulutusresurssit.


Koe plussan edut – päivitä tuotantosi V-1HD+:aan tänään!

 • Ammattitason HD-miksausratkaisu livetapahtumiin, livestriimeihin tai kumpaankin samaan aikaan
 • Itsenäinen yhden operaattorin videomikseri sekä 14 kanavan audiomikseri
 • Kompakti ja kannettava, nopea käyttöönotto
 • Tuttu käyttöliittymä, joka on nopea oppia ja helppo käyttää
 • Teknologia-avusteinen automaattinen videokytkentöjen vaihto
 • Neljän kerroksen efekti- ja avainnusprosessori, jonka avulla vangitset yleisösi lisäämällä grafiikkaa, tekstejä sekä sosiaalisen median elementtejä.
 • Pro audio I/O, legendaarinen Roland-äänenlaatu
 • Kahdeksan muistipaikkaa visuaalisille asetuksille

 


Sano hyvästit kikkailuille työnkulussa

Vaikka monet videomikserit lupaavat helppoja työnkulkuja, ne usein vaativat pientä kikkailua parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Liian usein nämä kikkailut pakottavat sinut teknisiin kompromisseihin ja ylimääräisten laitteiden hankintaan. Runsaiden ominaisuuksiensa ansiosta V-1HD+:ssa on suoraan avaintyökalut, joita tarvitset jotta homma tulee tehtyä oikein.


Suosikkien jälkeläinen

Vuonna 2015 tapahtuneen julkaisunsa jälkeen Roland V-1HD on ollut suosituin saatavilla oleva HD-tason nelikanavainen HDMI-videomikseri. V-1HD+ laajentaa tätä perimää laajemmalla ominaisuusvalikoimalla erilaisiin edistyneisiin käyttötarkoituksiin – säilyttäen edelleen yksinkertaisen toiminnan, ammattitason toimivuuden sekä V-1HD:n suosion taanneen kestävyyden.

 

 

 


Video I/O ilman kompromisseja

Videoammattilaisten ei tulisi tarvita tehdä teknisiä kompromisseja. Täysillä ominaisuuksilla varustetun video-I/O:nsa ansiosta V-1HD+ vastaa lisääntyviin tarpeisiisi.

Neljä videotuloa sekä oma skaalain
Neljän HDMI-tulon sekä ruutunopeuksien muuntimen ansiosta voit yhdistää eri lähteitä mukaan lukien kamerat, esitystietokoneet, tabletit sekä pelikonsolit. Kun eteesi tulee hankala lähde, joka ei näy oikein, kytke se vain tuloon 4 ja anna sisäisen videoskaalaimen tahdistaa ja kalibroida kuva automaattisesti.

Kaksi videolähtöä
Kaksi itsenäistä HDMI-lähtöä voidaan asettaa näyttämään yhtä kolmesta videoväylästä, näin saavutat joustavuuden, jota ammattituotannoissa vaaditaan. Voit esimerkiksi käyttää yhtä lähtöä pääohjelman tallentamiseen tai livestriimiin ja toista minkä tahansa HD-näytön käyttöön "seuraavaksi tulee"-tulonäyttönä tai laajennettuna multinäyttönä, jossa on 10 ikkunaa.

 


Helppo, ammattimainen työnkulku

Yksinkertaistetun käyttöliittymän vaatimuksesi sai suunnittelijamme lisäämään nopean toiminnon näppäimet yleisimmin käytetyille toiminnoille. Yhden kosketuksen pääsy järjestelmävalikkoon, downstream key päälle/pois, siirtymätyyppi, kuva kuvassa, efektit päälle/pois ja muut, V-1HD+:n tuotantojen työnkulku on sulava ja vailla turhia säätöjä.

V-1HD+ pitää sisällään myös PGM- ja PST-väylät sekä siirtymä/liukukahvan, jotka ovat tutuimmat videovaihtojen säätimet alalla – sekä nopeimmat aloittelijoiden oppia. Mukavan tuntuisten audion äänenvoimakkuuden säätimien, signaali/huippu-merkkivalojen sekä unity gain-merkkien ansiosta on äänentasojen säätö lennossa helppoa ja intuitiivista.

 


14 kanavan audiomiksausta efekteillä maustettuna

V-1HD+ antaa yhdelle operaattorille mahdollisuuden tehdä enemmän kuin vain vaihtaa kameroita – he voivat myös miksata ammattitason ääntä. Integroitu 14 kanavan digitaalinen audiomikseri yhdistää HDMI-audion mikki- ja linjalähteisiin. Siinä on myös valikoima erilaisia efektejä, joilla voidaan maustaa miksausta.

Audiotulot
Kahden XLR-mikkitulon sekä kytkettävän phantom-virran avulla V-1HD+ antaa tuotannoillesi mahdollisuuden käyttää ammattitason mikrofoneja, kondensaattorimalliset lähetysmikit mukaan lukien. Käytössä on myös 3.5 mm tulo nappimikkiä tai älypuhelimen kaltaista stereoäänilähdettä varten, sekä toinen stereotulo RCA-liittimillä. Neljän HDMI-tulon stereoaudiot voidaan myös ottaa mukaan miksauksiin.

Audiolähdöt
Kun käytössäsi on V-1HD+, et tarvitse erillistä pientä audiokonsolia. Lähetä analogiääni PA-järjestelmään kahden balansoidun 6.3 mm:n TRS-lähdön kautta ja käytä HDMI-lähtöjen upotettua digitaaliääntä tallentimille ja livestriimilähetyksiin.

 


Audioefektit

Jätä erilliset audiolaitteet äänitysstudioon–jokainen V-1HD+:n audiotulo pitää sisällään kolmen kaistan eq:n, alipäästösuotimen, kompressorin sekä kohinasalvan. Lisäksi käytössäsi on tahdistusviive audion ja videon synkkaamiseen tarpeen vaatiessa. XLR- ja 3.5 mm:n tuloissa on myös de-esserit, joilla saat siivottua laulusoundia reaaliajassa. Päälähtöjen limitterit, kolmen kaistan ekvalisaattorit sekä kompressorit takaavat, että saat tuotettua lähetysvalmista ääntä joka kerran.


Tärkeiden signaalien monitorointi

Ilman kunnollista signaalimonitorointia toimit sokkona. V-1HD+:ssa on useita reaaliaikaisia monitorointityökaluja, joilla pidät tuotantosi helposti parhaan näköisinä ja kuuloisina.


Multiviewer-näyttö

10 ikkunan multiviewer-näyttöä voidaan käyttää yhteen tai kumpaankin HDMI-lähtöön. Se helpottaa tuotantojen reaaliaikaista hallintaa. Katsele kamerakuvia, presentaatioiden ennakoita ja valitse tallennetuista still-kuvista halutut ennenkuin syötät ne ohjelmavirtaan. Myös kameroiden äänitystilaa voidaan monitoroida.

 

 


Audiomonitorointi

Vaikka videosi näyttäisi täydelliseltä, huono äänenlaatu voi pilata koko tuotannon. V-1HD+ pitää sinut aina ajan tasalla audion laadusta. Jokaisessa analogitulossa on oma signaali/huipputason ilmaisin, voit käyttää myös kuulokkeita monitoroidaksesi ulos menevää audiota. Kaikkien tulojen sekä päälähtöjen signaalitasojen mittarit ovat näkyvissä, kun käytät multiviewer-näyttöä.

 

 

 

 


Efektit, avainnus ja still-kuvat

V-1HD+:n tehokas efektiprosessori pitää yleisösi kiinnostuneena visuaalisesti mielenkiintoisella sisällöllä. Myös uudet ansaintamahdollisuudet ovat mahdollisia, luomalla asiakkaille graafista sisältöä.

Neljän kerroksen efektiprosessori
Fiksut visuaaliset tarinankertojat ymmärtävät kerrostettujen grafiikoiden ja visuaalisten efektien tehon. Käytössäsi olevien neljän kompositiokerroksen avulla on helppoa lisätä tekstejä, logoja, sosiaalisen median kommentteja ja muuta, ja näin pitää katsojat informoituna ja mukana.

Avainnus
DSK (Downstream keyer)-kerroksella voit itsenäisestä koostaa kuva-kuvassa ikkunan (PinP) videosyötteeseen, se on erityisen kätevää live- ja hybridi online-tapahtumissa. Esimerkiksi näyttäessäsi ruudulla näkyviä grafiikoita live-presentaation aikana voit myös kerrostaa mukaan kamerakuvaa puhujasta, joka näkyy vain verkkokatsojille.

Still-kuvat
Kun käytät V-1HD+:aa, sinun ei koskaan tarvitse jättää katsojia tuijottamaan tyhjää ruutua presentaation lakatessa, kokouksen siirtyessä tauolle tai kun kamerasta loppuu akku. Saat näytettyä yhtä neljästä aiemmin muistiin tallentamastasi still-kuvasta, tai napattua still-kuvia kytketystä lähteestä. Monipuolisen efektiprosessorin ansiosta näitä kuvia voidaan käyttää DSK-teksteinä tai täyden ruudun taustoina


Laajaa kontrollia

Saat entistä paremmin tuotannot hallintaasi näillä V-1HD+:n lisäominaisuuksilla.

Kameramerkkivalo
Kameramerkkivalo ohjaa esiintyjän visuaalisesti katsomaan aktiiviseen kameraan päin ja myös kertoo kaikille, kun kamera on toiminnassa ja "livenä". V-1HD+:n analoginen syöttö merkille voidaan kytkeä suurimpaan osaan lähetyskamerajärjestelmistä. Lisää tietoa kytkennästä saat V-1HD+:n käyttöohjeesta.

Äänityskontrolli
Useat tekniset elementit vaikuttavat osaltaan menestyksekkääseen tallennukseen, mutta äänityskytkimen painamatta jättäminen tarkoittaa käytännössä palkatta jäämistä. Saat liipaistua HDMI-väylän kautta Atomos-tallentimia käynnistämään ja pysäyttämään tallennuksen, näin saat kauko-ohjauksen mukaan kiireisiin tuotantoihisi.

 


Tuki vanhemmille laitteille

Budjeteissa ei aina ole varaa jokaisen videojärjestelmäsi komponentin samanaikaiseen päivittämiseen. V-1HD+ toimii vanhempien laitteiden ja komponenttien kanssa RS-232-väylänsä kautta, näin voit jatkaa työskentelyä säästäessäsi uuteen laitteeseen.


Kysy lisää

Petri Kaltala
F-Pro Esitystekniikka
Puh. +358 40 585 8600
petri.kaltala@f-musiikki.fi

 

 

>>> ​​​​​V-1HD+ HD-videomikseri F-Musiikin verkkokaupassa


Visionary Solutions

Kuva

Vuonna 1995 perustettu Visionary Solutions. Valmistaa IP-pohjaisia äänen ja videon siirto ja matriisiratkaisuja (AV over IP), jotka tarjoavat reaaliaikaista äänen ja videon siirtoa IP-verkkojen kautta. Uusimpia teknologiastandardeja, kuten Dante ™, H.264 ja JPEG2000, tukevilla SD-, HD- ja 4K-koodereilla Visionaryn modulaariset ratkaisut tunnustetaan kaikkialla maailmassa niiden erinomaisesta arvosta, suorituskyvystä, joustavuudesta ja laadusta. Visionary keskittyy asiakastyytyväisyyteen yhteistyön ja käytännön tuen kautta koko yrityksessä, ja Visionary on luotettava kumppani korkealaatuisille AV over IP -ratkaisuille yrityksille, kouluille, terveydenhuollolle, hallitukselle, ammattilaisille ja yleisradioille erilaisiin sovelluksiin. Visionaryn ratkaisut on helposti yhdistettävissä Symetrixin prosessorien kaikkiin käyttöpintoihin.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
http://www.vsicam.com/


Ajankohtaista

.