Astera

Merkit

Astera on akkukäyttöisten ja langattomasti ohjattavien valaisinten pioneeri. Vuodesta 2005 se on suunnitellut ja valmistanut tuotteita filmi- , studio- ja tapahtumatuotantoon. Valaisimet ovat sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia ja runsaiden lisävarusteiden ansiosta niitä voi muunnella moneen käyttöön sopiviksi.

Valojen ohjaus on helppoa Astera App-sovelluksella tai sisäänrakennetulla CRMX langattomalla DMX:llä.

Valikoimassa ovat tubet, paneelivalaisimet, fresnelit, pixelvalot, par-valot ja E27-kannalliset mallit.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://astera-led.com/


Ajankohtaista

.


Screenint

Merkit

Screenint on italialainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä projektorikankaita sekä projektorien lisävarusteita.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.screenint.com/


Ajankohtaista

.


Screenline

Merkit

Italialainen valkokangasratkaisujen suunnittelija ja valmistaja.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.screenline.it/en/


Ajankohtaista

.


Extron

Merkit

Joka päivä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa työskentelevät Extronin audiovisuaalisilla signaalinkäsittely-, jakelu- ja ohjaustuotteilla. Extronin kehittyneet teknologiat luovat laadukasta kuvaa ja ääntä sekä helposti hallittavia ja luotettavia järjestelmiä, Tehokkaat työkalumme auttavat teknologia-ammattilaisia ​​hallitsemaan tehokkaasti suuria määriä audiovisuaalisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.extron.com/


Ajankohtaista

.


Elmo

Merkit

Elmo aloitti tuotannon filmiprojektorien ja Super8-kameroiden alalla. Ensimmäiset dokumenttikamerat lisättiin vuonna 1988 uutena tuoteryhmänä. Jatkuva kehitys on johtanut nykyiseen Elmo-tuotevalikoimaan. Elmo-tuotteet helpottavat tehokasta tiedonvälitystä ja niitä käytetään useissa kouluissa, yliopistoissa ja yrityksissä.

Ota yhteyttä


Ajankohtaista

.


Screen Research

Merkit

Screen Research on johtava huippuluokan projektorikankaiden valmistaja, jonka tuotteita käytetään pääasiassa kotiteatterisovelluksiin, mutta myös kaupallisiin asennuksiin.

Screen Researchin käsintehdyt ja Euroopassa rakennetut valkokangasratkaisut on suunniteltu täyttämään haastavimmatkin suunnittelu- ja asennusvaatimukset, ja ne tarjoavat laajan valikoiman räätälöityjä tuotteita, jotka luovat täydellisen yksilöllisen kotiteatterikokemuksen.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:

https://www.screenresearch.com/


Ajankohtaista

.


MIPRO

Merkit

MIPRO on erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitettujen langattomien mikrofonijärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. MIPROn tuotteita markkinoidaan 80 maassa maailmanlaajuisesti. MIPRO tunnetaan innovatiivisesti suunnitelluista tuotteistaan ​​ja on voittanut Taiwan Excellence -palkinnon ja on ollut useasti ehdolla TEC Awards -palkintojen Wireless Technology -kategoriassa.

MIPRO on mikrofonien ja langattoman tiedonsiirron edelläkävijä. Sen missiona on kehittää maailman parhaat langattomat mikrofonit ja langattomat PA-tuotteet.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:

https://www.mipro-germany.de/


Ajankohtaista

.


Visionary Solutions

Merkit

Vuonna 1995 perustettu Visionary Solutions. Valmistaa IP-pohjaisia äänen ja videon siirto ja matriisiratkaisuja (AV over IP), jotka tarjoavat reaaliaikaista äänen ja videon siirtoa IP-verkkojen kautta. Uusimpia teknologiastandardeja, kuten Dante ™, H.264 ja JPEG2000, tukevilla SD-, HD- ja 4K-koodereilla Visionaryn modulaariset ratkaisut tunnustetaan kaikkialla maailmassa niiden erinomaisesta arvosta, suorituskyvystä, joustavuudesta ja laadusta. Visionary keskittyy asiakastyytyväisyyteen yhteistyön ja käytännön tuen kautta koko yrityksessä, ja Visionary on luotettava kumppani korkealaatuisille AV over IP -ratkaisuille yrityksille, kouluille, terveydenhuollolle, hallitukselle, ammattilaisille ja yleisradioille erilaisiin sovelluksiin. Visionaryn ratkaisut on helposti yhdistettävissä Symetrixin prosessorien kaikkiin käyttöpintoihin.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
http://www.vsicam.com/


Ajankohtaista

.


Zcase

Merkit

Puolalainen kuljetuslaatikkovalmistaja Zcase kehittää ja pitää hallussaan useita innovatiivisia patentteja, joiden ansiosta ammattilaisen siirtyminen keikalle ja pois on entistä sujuvampaa. Erityisesti kaasujousimekanismilla varustetut “Flip Case” miksericaset edustavat optimaalista käyttömukavuutta ja suurin osa myymistämme äänipöydistä toimitetaankin asiakkaalle suoraan Flip Caseen asennettuna. 

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://www.zcase.pl


Ajankohtaista

.


ChamSys

Merkit

Englantilainen ChamSys valmistaa valopöytiä kiertue- ja teatterikäyttöön. ChamSysin innovaativiset tuotteet ja käyttäjäystävällisyys ovat nostaneet sen alan kirkkaimmalle huipulle. Monet patentoidut innovaatiot ovat tehneet ChamSysistä yhden maailman käytetyimmästä valo-ohjaimista. MagicQ on ammattilaisille suunnattu mallisto ja QuickQ sarja sopii kouluille ja vastaaville kohteille.

Ota yhteyttä

Valmistajan kotisivut:
https://chamsyslighting.com/


Ajankohtaista

.