Huolto

Huolto

Meiltä saat laitehuollon, joka perustuu pitkään kokemukseen ja laajaan ammattitietämykseen.
Hoidamme edustamiemme tuotteiden takuuhuollot ja muut huollot nopeasti ja tehokkaasti.

Halutessasi lisätietoja paikan päällä olevista kokonaisuuksista tai halutessasi huoltaa muita laitteita, ota yhteyttä ja autamme sinua ammattitaidolla!

Ota yhteyttäPALVELUT

Suunnittelu

F-Pro Esitystekniikka tarjoaa AV-tekniikan suunnittelupalveluja asiakaslähtöisesti, kokonaisvaltaisesti ja pitkällä kokemuksella.

Pitkä kokemuksemme antaa sinulle edun, jota et saa muilta. Suunnittelemme mieleenpainuvia ja toimivia kokemuksia sopivaksi erilaisiin tiloihin kuten auditorioihin, opetus- ja neuvottelutiloihin, konserttisaleihin, ravintoloihin ja teattereihin.

Laaja tuotevalikoimamme antaa valtavat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaalle parhaat AV-tekniikka, valo- ja ääniratkaisut.

Kysy lisää mahdollisuuksista suunnitteluosastoltamme.

Ota yhteyttä


Audiotuotteiden huolto

+358 10 320 7331
Huollon tavoitat puhelimitse parhaiten ma-pe klo 10-12.
huolto@f-musiikki.fi 


Valo- ja kuvatuotteiden huolto

Meiltä saat laitehuollon, joka perustuu pitkään kokemukseen ja laajaan ammattitietämykseen.

Hoidamme edustamiemme tuotteiden takuuhuollot ja muut huollot nopeasti ja tehokkaasti.Halutessasi lisätietoja paikan päällä olevista kokonaisuuksista tai halutessasi huoltaa muita laitteita, ota yhteyttä ja autamme sinua ammattitaidolla!

Ota yhteyttäEsitystekniikka asennus

F-Pro Esitystekniikka tarjoaa AV-tekniikan asennus- ja suunnittelupalveluja asiakaslähtöisesti, kokonaisvaltaisesti ja pitkällä kokemuksella.

Asennus

Valtuutetut asentajamme ovat kokeneita ammattihenkilöitä, joilla on pitkä kokemus ja alan koulutus. Teemme jatkuvasti asennuksia muun muassa ravintoloihin, teattereihin, konserttisaleihin, risteilyaluksiin, toimistoihin, kirkkoihin, jäähalleihin, kouluihin ja auditorioihin.

Käytämme kaikissa asennuksissa korkeatasoisia komponentteja ja tuotteita parhaan mahdollisen kokonaisuuden takaamiseksi.

Toimitamme asennukset valtakunnallisesti. Urakoimme myös Suomen ulkopuolella.